top of page

CHANGE THE DATEDe kans is groot dat ook jullie huwelijk op de één of andere manier niet kan doorgaan zoals gepland.

Frustrerend? JA. Uitstel = afstel? NEEN!


Je huwelijk anders moeten aanpakken en/of verplaatsen betekent niet dat het hierdoor minder mooi zal zijn. Maar er komt wel heel wat praktische (re)organisatie bij kijken. Geen idee waar te beginnen? Deze 5 tips zetten je op weg.


  1. Bepaal je non-negotiables Welke elementen zijn voor jullie zo belangrijk dat er niet over te onderhandelen valt? Leg 3 à 5 dingen vast en wijk hier niet van af tijdens het herplannen van jullie huwelijk. Dit kan bv. het seizoen zijn waarin jullie willen trouwen, het aantal gasten, een bepaalde locatie, fotograaf, enz.

  2. Contacteer je huwelijksleveranciers Trouwen doe je niet alleen. Denk maar aan de feestzaal, fotograaf, bloemist, ceremoniemeester, externe cateraars, enz. Breng ze op de hoogte en vraag naar hun beschikbaarheid in 2021/2022/2023. Hou er rekening mee dat je niet de enige bent die hun plannen wijzigen, dus ook voor de leveranciers is het vaak puzzelen in hun agenda.

  3. Breng de gasten op de hoogte Het lijkt een evidentie, maar hou er rekening mee dat jullie gasten niet van zo dichtbij betrokken zijn bij jullie huwelijksplanning. Breng hen dus tijdig op de hoogte. Nog geen nieuwe datum gepland? Geen probleem, je hoeft zeker niet te wachten tot wanneer alles opnieuw geregeld is.

  4. De trouwringen Schuift jullie officiële trouwdatum mee op? Vergeet dan zeker de gravure in jullie ringen niet te laten aanpassen. Neem even contact op met de juwelier om te bekijken wat mogelijk is.

  5. Vier ook jullie 'oorspronkelijke' trouwdatum Het zou zonde zijn om deze dag zomaar te laten voorgaan. Het is én blijft toch ook een beetje 'jullie' dag en dat moet gevierd worden. Haal een flesje champagne in huis, voorzie een look-a-like bruidstaart en klink samen op de liefde! Schuif 's avonds alles aan de kant, dim de lichten en dans jullie openingsdans. Een tikkeltje anders, maar daarom niet minder mooi. Toch?

Heb je hulp nodig bij het opnieuw plannen van jullie huwelijk? Stuur me een mailtje of plan een vrijblijvend kennismakingsgesprek in via mijn website!

51 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


liventa
bottom of page