top of page

Waarom een weddingplanner?

Bij het woord 'wedding planner' denken vele mensen meteen aan Jennifer Lopez in de gelijknamige film 'The Wedding Planner'. Voor wie de film niet kent (foei, trouwens!), het is een romantische komedie waarbij ze als weddingplanner een huwelijk plant… en er uiteindelijk zelf vandoor gaat met de bruidegom. Wees gerust, dat is NIET wat een wedding planner doet. Maar wat dan wel? En waarom zou je zelf met een weddingplanner samenwerken? Lees snel verder!


Creatieve duizendpoot

Een weddingplanner is een beetje van alle markten thuis: creatief, oplossingsgericht en vol initiatief. Door de vele ervaring in de huwelijkssector is een wedding planner ideaal als sparring partner en klankbord. Twijfelen jullie nog tussen een paar concepten, thema’s of styling voor je huwelijk? Een wedding planner kan je sowieso advies geven en nieuwe ideeën aanbrengen, waarvan jullie niet eens wisten dat ze bestonden.


Gedreven onderhandelaar

Houden jullie er niet van om te moeten onderhandelen over de prijs? Als ervaringsdeskundige binnen de huwelijkssector kent een wedding planner de beste adresjes die passen bij jullie wensen en stijl. Door het uitgebreide netwerk kan een weddingplanner als geen ander prijs en kwaliteit van leveranciers vergelijken. Dit bespaart jullie heel wat tijd, stress en centjes!


Pietje-precies

Je kan nog zo gestructureerd en nauwkeurig te werk gaan bij het plannen van je huwelijk, maar op de dag zelf kan én wil je dit niet allemaal zelf coördineren. Je denkt misschien aan familie of vrienden om deze taak op te nemen en hoe leuk dit ook klinkt, het is hard werken. De meeste mensen vinden het achteraf ook jammer dat ze niet hebben kunnen genieten zoals de andere gasten. Het zorgt voor een totaal andere beleving.

'Belast' hier dus niemand uit je omgeving mee en schakel een weddingplanner in. Hij/zij heeft als missie jullie huwelijk tot in de puntjes te verzorgen en zal dus geen half werk afleveren. Naast een steengoede voorbereiding zorgt een weddingplanner ook voor een vlekkeloze uitvoering van jullie grote dag. Dit laatste is van on-schat-bare waarde voor jullie als koppel om optimaal te kunnen genieten en ontspannen tijdens je grote dag. Jullie kunnen op beide oren slapen!


Budget beheerder

Een wedding planner zorgt ervoor dat jullie binnen je budget blijven en helpt jullie besparen op onnodige kosten. Door de ervaring in de sector kan een wedding planner een realistisch budgetplan opmaken, zodat er nadien geen onverwachte kosten opduiken. Bespreek op voorhand jullie prioriteiten, want dit zal een effect hebben op de verdeling van jullie budget.


Temmer van Bridezilla

Een laatste - niet te onderschatten - taak van een weddingplanner is ervoor zorgen dat je als bruid een Bridechilla blijft en niet verandert in een Bridezilla 😉.


Zit je nog met twijfels of vragen? Stuur me een mailtje via info@liventa.be of plan meteen een vrijblijvend kennismakingsgesprek in via mijn website.


Wil je meer tips en tricks voor het plannen van jouw huwelijk of event? Volg ons dan zeker op Facebook en Instagram!

69 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Комментарии


liventa
bottom of page